Magyar-portugál – A klubtagok vasárnaptól vehetnek belépőt

Sport

A Szurkolói Klub tagjai már vasárnaptól megvásárolhatják belépőjüket a magyar labdarúgó-válogatott szeptember 3-i világbajnoki selejtezőmérkőzésére, amelyen az Európa-bajnok Portugália lesz a vendég a Groupama Arénában.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának pénteki beszámolója szerint “egy nappal később, hétfőn már korlátozás nélkül, minden drukker számára megnyílik a vásárlás lehetősége”.
Az MLSZ emlékeztet arra, hogy az elnökség júniusi ülésén úgy határozott, a válogatott hátralévő három hazai vb-selejtezőjére egységesen 1000 forintért vásárolhatnak jegyeket a szurkolók. A mérkőzésre szóló jegyek szurkolói kártyával interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, míg személyesen közel 300 értékesítési ponton, a TEX viszonteladóknál vásárolhatók meg.
Azon szurkolók számára, akik bérlettel rendelkeznek a magyar válogatott vb-selejtezőire, az MLSZ mindhárom hátralévő selejtezőre visszatéríti az egy mérkőzésre arányosított kifizetett bérletár és a meccsekre megállapított 1000 forintos vételár különbözetét.
A nemzeti együttes előbb augusztus 31-én Lettországot fogadja, majd három nappal később Portugáliát. A magyarok hat forduló után hét pontjukkal a harmadik helyen állnak, de a helyzetük reménytelen még a második, pótselejtezőt érő hely elérését illetően is.