Retro előszilveszter a Galati elleni meccsen

Sport

Az év utolsó hazai mérkőzésére kerül sor 2016. december 30-án, amikor is a Dunarea Galati együttesét látja vendégül a DHK MOL Ligás felnőtt csapata a Debreceni Jégcsarnokban 18:30 órától egy retro előszilveszteri rendezvény formájában.

A sajátos hokis óévbúcsúztató meccsen az első 150 db belépő mellé ajándék virslit (kenyérrel, mustárral) és sört kapnak a szurkolók, ezzel is megköszönve az egész éves kitartó biztatást. A gyerekek sem maradnak ki a jóból, nekik kölyök pezsgőt durrantunk a virslik mellé! A kedvezmény kizárólag a mérkőzés előtt a pénztárnál megváltott, teljes árú felnőtt vagy gyerek belépőjeggyel, vagy bérlettel rendelkező vendégeink számára vehető igénybe. Kapunyitás 17.30 órakor.

A gyerek jegyek mellé virsli és kölyök pezsgő, a felnőtt jegyek mellé virsli és sör kuponokat adnak a pénztárnál. A kuponok az emeleti büfénél válthatók be. Az előszilveszteri hangulatban zajló, minél hangosabb közös szurkolás elősegítésére korlátozott számban ajándék szilveszteri dudák is járnak a jegyek mellé! Különlegesség lesz még ezen az estén, hogy a meccs köztes megállásai alatt a legismertebb retro slágerek szólnak majd a 80-as, 90-es évekből!

FIGYELEM!
CLUB kártyával rendelkező szurkolók és a Debreceni Egyetem hallgatói számára a belépőjegy árából biztosított 50%-os kedvezmény, illetve a “Díjazzuk a hűséged!” promóció által nyújtott kedvezmény erre a mérkőzésre nem érvényes!

BELÉPŐÁRAK
Felnőtt jegy: 1.000.-Ft (ajándék sörrel és virslivel)
Gyerek jegy: 800.-Ft (ajándék kölyök pezsgővel és virslivel)
(Jegyvásárlásra csak a helyszínen, a mérkőzés előtt van lehetőség. Kapunyitás: 17:30-kor.)

GAME CARD
Ne hagyd otthon, ha pedig még nincs GAME CARD-od, a december 30-i rangadóig még igényelhetsz egyet teljesen INGYEN a Debreceni Jégcsarnokban található sportboltban! Ezen az estén ugyanis egyszeri nyeremények helyett nagy értékű ajándékcsomagokat sorsolunk majd ki a mérkőzés szüneteiben!

GAME CARD NYEREMÉNYEK
1. húzás: 5.000.-Ft-os Pizza Via utalvány, 15.000.-Ft értékű kárpittisztítás az Ádám Mosó jóvoltából, 1 db szabadon választható DHK-s fanshop termék (sál, kitűző, minimez, nyakpassz vagy bögre)

2. húzás: 5 literes partyhordó sör, 5.000.-Ft-os Pizza Via utalvány, 2 db szabadon választható DHK-s fanshop termék (sál, kitűző, minimez, nyakpassz vagy bögre)

Írisz Ingatlanok

Debrecen, Rákóczi utca

63 m2-es lakás kiadó
300 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca

8 546 m2-es ipari ingatlan eladó
128 190 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca - Ipari terület eladó a József Attila telepen

6 799 m2-es ipari ingatlan eladó
101 985 000 Ft

Debrecen, Diószegi út - Ipari telephely telek eladó

18 072 m2-es ipari ingatlan eladó
271 000 000 Ft