Szurkolói információk az MTK elleni meccsel kapcsolatban

Sport

Megvásárolhatók a jegyek a DVSC következő, MTK elleni összecsapására.

Szombaton 15:30 órakor a tabella kilencedik helyén álló MTK otthonába látogat a Loki az OTP Bank Liga 16. fordulójában.

A hatályos jogszabályok szerint csak névre szóló jeggyel lehet belépni az Új Hidegkuti Nándor Stadionba.

Az MTK Budapest, a DVSC szurkolói és az érdeklődők már megvásárolhatják belépőiket az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express jegyirodáiban.

Az internetes jegyvásárláskor meg kell adni a szurkolói kártya számát. Aki online vásárol belépőt fontos, hogy nyomtassa ki, és a kinyomtatott lapot vigye magával a mérkőzésre!

A vendégszurkolók a Sport utca és a Hungária körút kereszteződésénél található hármas kapunál lévő pénztárnál váltathatják meg jegyüket, és a V2, V3, V4 szektorban foglalhatnak helyet. Itt juthatnak be a mozgássérült vendégszurkolók is.

A vendégszurkolók számára a jegy ára egységesen 2450 forint.

A mozgássérült vendégszurkolóknak a jegy ára 1300 forint.

A csapat kéri a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz vigyenek magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.). A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be.

A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) „c” pontja) szerint a beléptetéskor a rendező a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival.