Jön a visszavágó, képernyőn a Loki!

Sport

Nehéz feladat előtt áll Kondás Elemér együttese, hiszen egygólos hátrányból kellene továbbjutnia a Torpedo Zsogyino ellen – írja a dvsc.hu.

Csütörtökön rendezik az Európa-liga második selejtezőkörének visszavágóit, a DVSC-TEVA Fehéroroszországban lép pályára a Torpedo Zsogyino vendégeként. A debreceni odavágón a fehérorosz gárda győzött 2-1-re, így nem vagyunk könnyű helyzetben. Mindenképp nekünk kell diadalmaskodnunk, és legalább két gólt kell szerezni a továbbjutáshoz, az egy hete látottak alapján pedig nem lehetetlen a feladat. A hétvégén egyébként megkezdődtek az NB I küzdelmei is, a DVSC hazai pályán játszott 1-1-et a Paks ellen, a fehérorosz bajnokságban azonban szünet volt ezen a héten, így ellenfelünk kipihenten várhatja majd az összecsapást.

Időközben már az is eldőlt, hogy a párharc továbbjutója az osztrák Rapid Wien együttesével találkozik a következő körben. A hazaiak vélhetően most is a Debrecenben látott felfogásban lépnek majd pályára, azaz biztos védekezésből próbálnak kontratámadásokkal veszélyeztetni. Az idő egyébként sem őket sürgeti, hiszen számukra egy 1-0-s vereség is továbbjutást érhet. Igor Kriusenko vezetőedző minden bizonnyal a kezdőcsapaton sem fog változtatni, ezúttal is a Famichou – Scherba, Klapotski, Lutsevich, Cheliadzinski, Pankavets – Afanasyeu, Khachaturyan, Shapoval – Dzemidovich, Zagynailov összeállításban játszanak.

Az összecsapást csütörtökön 18 órától rendezik Fehéroroszországban, a játékvezető a macedón Dimitar Meckarovski lesz. A találkozót az M4 Sport csatorna élőben közvetíti.