Kupadöntőért játszik a Loki a Fradi ellen

Sport

Hét közben a szezon egyik legfontosabb, egyben egyik legnehezebb összecsapása vár a DVSC-re, ugyanis szerdán kerül sor a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágójára a Ferencváros otthonában. A két együttes a debreceni meccsen 0-0-s döntetlenre végzett, így a továbbjutás kérdése még teljesen nyitott. A lélektani előny a hazai pálya miatt a Ferencváronál lesz, azonban az idegenben szerzett gólok miatt minden esetleges Loki-találat duplán számít.

Mivel bajnoki címét már másfél hete bebiztosította a Fradi, így Thomas Doll a hétvégén több kulcsemberét is pihentette a kupatalálkozóra. Két hiányzója biztosan lesz a zöld-fehéreknek, Nagy Ádám sérülés, Florian Trinks pedig eltiltás miatt nem áll majd csapata rendelkezésére. Őket leszámítva viszont teljes kerettel készülhetnek a fővárosiak, és vélhetően a legerősebb csapatukkal állnak majd fel, hogy kiharcolhassák a döntőbe jutást, melyet majd szintén az ő stadionjukban rendeznek. Ennek érdekében a hazaiak szakvezetője a Dibusz – Dilaver, Nalepa, Leandro, Ramírez – Lamah, Gera, Hajnal – Sesták, Böde, Radó összeállítású kezdőnek szavazhat majd bizalmat.

A Lokinak egy hiányzója biztosan lesz az összecsapáson, Sidibe továbbra is sérüléssel bajlódik. Visszatérhet azonban a csapatba Dusan Brkovics és Szakály Péter, akik a szombati bajnokit eltiltás miatt kihagyták. A DVSC így minden bizonnyal a Verpecz – Jovanovic, Brkovics, Mészáros, Korhut – Bódi, Varga, Szakály, Horváth – Holman – Takács alkotta kezdőcsapattal vág majd neki a fontos mérkőzésnek.

A Ferencváros – DVSC kupavisszavágót szerdán 18 órától rendezik a Groupama Arénában, a játékvezető Karakó Ferenc lesz. A találkozót az M4 Sport csatorna élőben közvetíti.

dvsc.hu