DHK: a listavezető érkezik Debrecenbe

Sport

Az elmúlt fordulókban mondhatni, elkényeztette a debreceni szurkolókat a DHK, hiszen több alkalommal is gólgazdag meccseket játszottak a Mol Ligában, ráadásul nem kis bravúrt elérve, még a tavalyi bajnokot is sikerült legyőzniük. Utolsó négy mérkőzésüket megnyerték a debreceniek, ráadásul nagyon magabiztosan.

Amellett hogy csupán nyolc gólt kaptak ezeken a találkozókon huszonhatszor találtak be az ellenfelek kapujába. A DHK jelenleg a negyedik helyen áll a tabellán, ami újonc létére kiváló teljesítménynek számít.

A Debrecen a hétvégén kétszer is pályára lép, péntek este a tabellán második Miskolc vendégeként játszanak, míg vasárnap este hazai pályán fogadják a listavezető Dab. Docler együttesét. Mindkét összecsapás igen nehéznek tűnik debreceni szempontból, de ha továbbra is stabil a DHK védekezése és megmaradt a csapat gólérzékenysége, akkor komoly bravúrt is elérhet a DHK.

A pontszerzés már csak azért is volna jó a csapat szempontjából, mert a pénteki forduló előtt az ötödik helyen álló ASC Corona Brasov csupán egy ponttal volt lemaradva a debreceniektől, míg a dobogótól öt pontra van a DHK.

Program:
Miskolci Jegesmedvék- DHK péntek, 19:00
DHK – Dab. Docler vasárnap, 18:00

dehir.hu