Nyugdíjas rendőrök találkoztak Debrecenben

Rendőrség

Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok ünnepélyes keretek között köszöntötte a közel 200 nyugdíjas rendőrt és közalkalmazottat.

Nyugdíjas rendőrök és közalkalmazottak számára szervezett találkozót 2018. november 8-án a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság. A korábbi munkatársakat Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány köszöntötte.

Az eseményen dandártábornok úr elismerésben részesítette Vígh Sándor ny. r. őrnagyot, a Debreceni Rendőrkapitányság volt főnyomozóját, Forró Mihály Tiborné ny. r. őrnagyot, a Debreceni Rendőrkapitányság volt vizsgálóját, Pistai János ny. r. főtörzszászlóst, a Hajdúhadház Rendőrkapitányság volt körzeti megbízottját és Szabóné Vattai Katalint, a Debreceni Rendőrkapitányság volt közalkalmazottját.

A találkozón megjelent vendégek kellemes hangulatú vacsora közben felelevenítették szakmai múltjukat és a fegyveres testületnél átélt élményeiket. A résztvevők az ünnepi műsor keretében színvonalas, latin-amerikai táncokat bemutató előadást is megtekinthettek.