Kitépték a nyakából az aranyláncot – Debrecenben, fényes nappal

Rendőrség

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi és nő 2016. május 13-án 14 óra 30 körül a Debrecen, Meszena utcában gyalogosan közlekedő nőt követték, majd a férfi a sértett nyakából kitépett egy arany nyakláncot. Ezt követően az ismeretlenek elfutottak a helyszínről.

Az elkövetőkről a biztonsági kamera felvételt készített.

A férfi 20-25 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid haja oldalt felnyírt. A bűncselekmény elkövetésekor barna színű pólót és farmernadrágot viselt.

A nő 18-20 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas, normál testalkatú, hosszú haja fekete színű, fogazata szabálytalan, ferde. A bűncselekmény elkövetésekor szürke színű pólót és kék színű farmernadrágot viselt.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható személyeket felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.