Megöléssel fenyegette a járókelőket

Rendőrség
A rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint Hajdúböszörményben az utcán megöléssel fenyegetett három helyi fiút.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség és zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást T. Gábor helyi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint T. Gábor 2015. október 5-én 20 óra 20 perc körüli időben Hajdúböszörmény, Dorogi utca és a Téglagyár utca kereszteződésénél három fiút leszólított és előzetes szóváltás nélkül megöléssel fenyegetette őket, valamint verekedni akart velük. A férfi ezt követően egy kést és egy kerékpárt is a fiatalkorú sértettek irányába dobott, majd tovább kiabált velük. Az esetről az egyik fiú telefonon bejelentést tett a rendőrség ügyeletére. A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol a 32 éves férfit elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A sértettek a helyi lakos ellen a rendőrkapitányságon magánindítványt terjesztettek elő, aki ellen zaklatás vétség elkövetése miatt is eljárás indult.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a terhelttel szemben garázdaság vétség és zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.