Kerékpárt lopott, most bíróság elé áll

Rendőrség
A rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a 27 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint Létavértesen, az egyik templom kerékpártárolójából ellopott egy biciklit.

A Debreceni Rendőrkapitányság Létavértesi Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatott nyomozást B. Sándorral szemben.

A nyomozás adatai szerint egy 38 éves nő 2015. február 15-én 10 óra 30 perc körüli időben az egyik létavértesi templom mellett található kerékpártárolóban lelakatolta a biciklijét, majd bement a templomba. A mise végén a sértett hiába kereste a kerékpárját, arról a lakatot ismeretlen tettes levágta és a kétkerekűt ellopta. Az esetről a nő telefonon értesítette a Létavértesi Rendőrőrs munkatársait, akik a helyszínen és a környező utcákban adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd a kapott személyleírás alapján igazoltattak egy 27 éves férfit. A rendőrök a helyi lakost bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a rendőrőrsre előállították, ahol a nyomozók B. Sándort gyanúsítottként kihallgatták. A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte.

A Debreceni Rendőrkapitányság Létavértesi Rendőrőrse a terhelttel szemben folytatott nyomozást 2015. március 11-én befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.