Úgy tűnik, kiszivárogtak a történelem érettségi feladatai

Ország

Már kedden tudhatták a diákok, hogy mit fognak kérdezni.Az Eduline-nak többen jelezték, hogy egy olyan screenshot kering a különböző közösségi oldalakon, amelyen szerepelnek a mai középszintű történelemérettségi esszétémái – állításuk szerint ez a kép már tegnap este elkezdett terjedni, így voltak olyan diákok, akik már reggel 8 óra előtt tudták, hogy Szent István, a sztálini propaganda, a középkori uradalmak és a trianoni béke következményeiről írhatnak majd esszét.

“A mai napon a történelemérettségi volt a soron. Mikor kiléptem a teremből, hatalmas megkönnyebbüléssel vettem tudomásul, hogy ez nem is volt annyira nehéz. Két perccel később évfolyamtársaim közlik, hogy az ő osztályuk tegnapi nap folyamán már este 10-kor tudta az esszét témáját,m ások értesültek több helyről,az interneten kering a titkos forrás az esszétémákról, noha ez nem a megoldókulcs, de az érettségi 50%-át ez teszi ki! Azóta több településen az országban a diáktársaim erről beszélnek, hogy volt, aki tudta és volt, aki nem tudta”

– írta ez Eduline egyik olvasója.

A minisztérium egyelőre nem reagált.

1 thought on “Úgy tűnik, kiszivárogtak a történelem érettségi feladatai

  1. Ebben az országban már semmi sem tiszta ! Főleg nem ezek az érettségi feladatok. amelyektől oly igen műveltek és okosok leszünk !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.