Jön a földesi pálinkafesztivál

Helyi hírek

Sport, kultúra, szórakozás és pálinkamustra – ez a program várja mindazokat, akik augusztus 11-én ellátogatnak Földes Szabadidőközpontjába, ahol az önkormányzat és a Karácsony Sándor Közösségi Ház első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal rendezi meg a Pálinkafesztivált.

Az ifjúsági nap keretében természetesen nem csak a fiatalokat, hanem mindazokat várják, akik szeretnének részt venni a sportversenyeken, bemutatni főzőtudományukat, de emellett lesz strandfoci bajnokság, népművészeti bemutató, a legkisebbeket pedig játszóház várja.

A rendezvényen bemutatkoznak a régió legpatinásabb pálinkafőzdéi, amelyek ingyenes kóstolási lehetőséget is biztosítanak a látogatóknak. Emellett Erdélyből érkező szakmai zsűri dönt majd arról, hogy melyik itóka nyeri a pálinkamustrát.

program

A nagyszínpadon változatos programok szórakoztatják a közönséget, fellép többek között – a Szélrózsa Hagyományőrző Egyesület, harci bemutatót tart a Rácz K1 team, de lesz retro-koncert is, az est sztárfellépője pedig a Bikini.

A rendezvényt hajnalig tartó zenés kavalkád zárja, ahol a szórakoztatásról Pixa, Dew Tailor, és a kihagyhatatlan MISSH gondoskodik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.