Ez a túlsúlyos srác lett Debrecen egyik leghíresebb Youtube-sztárja

Helyi hírek

A Youtube vloggerek (videóbloggerek) ma már legalább annyira népszerűek a fiatalok körében, mint a sorozat- vagy valóságshow-sztárok.A videómegosztó portálok kétélű fegyverként viselkednek. Aki elég tehetséges és elszánt, továbbá megfelelő időt fektet a munkájába, elismert videós lesz, és kilép a szubkultúra berkeiből is. A túlzott szerepelni vágyás azonban visszafelé is elsülhet, és paródiák, mémek sorozata készülhet a magamutogatásból szerzett kétes népszerűség farvizén.

Ebből akar megélni

A 28 éves Molnár Krisztiánt országszerte ismerik a vloggereket követő fiatalok, és persze az idősebb korosztály is ismerkedik már a debreceni fiú nevével. A srác még soha sem dolgozott igazi munkahelyen, elsődleges célja az, hogy a videózásból szeretné eltartani magát. Ez még egyelőre odébb van, a szülői házból még nem sikerült kiröppennie.

Példaképének is azokat a videósokat tartja, akik népes rajongótáborral és sokmilliós megtekintéssel rendelkeznek.

Itt mesél arról, hogy szerinte miért érdemes őt támogatni. Nosza “lajongók”, küldjetek neki egy kis pénzt “pajpalon”:

Krisztián néhány éve kezdett videózni, és a rengeteg kifigurázás, támadás dacára még ma is kitart. Sokan támadják a külseje miatt – saját bevallása szerint olyan 180 kg körül mozoghat a testsúlya – és a fogai sem voltak mindig ilyen szabályosak.

Mégis több tízezres követőtábora van a videómegosztón, és Facebookon is működtet egy rajongói csoportot. Krisztián valószínűleg a magyar Youtube Uhrin Benedekje. Remekül szórakozik rajta a nép, de egy cseppet sem veszi komolyan.

Berúgás élő adásban

Nem lehet igazi Molnár Krisztián-rajongó az, aki ne nézett volna végig legalább egy “beb*szós lájvot”. Így hívja ugyanis azt az élő műsort, amikor a gép előtt ülve, bekapcsolt webkamera fókuszában issza magát le, és esetleg némi támogatásért bevállal pár vicces/necces/szánalmas dolgot.

Itt például 20 ezer forintért alsógatyában táncol – csak erős idegzetűeknek!
Aztán néha az is előfordul, hogy Krisztián túlságosan felönt a garatra, és elalszik:

Édesapjából is mém lett

Egy valamirevaló youtubeosnak már van Molnár Krisztián-paródiája. Aki ilyeneket szeretne nézni, nem sokáig kell keresgélnie. De a helyzet odáig súlyosbodott, hogy már Krisztián apja is egyre ismertebb lett a netes sztárok körében. A Fatel a róla készült videók tanúsága szerint egy végtelenül türelmes, jófej fazon, szívesen kíséri el fiát az ország távolabbi szegleteibe is.

A következő kis zeneszámot az ihlette, amikor Molnár Krisztián egyik legjobb barátja, Patuska guminőt küldött hősünknek, az apja pedig elmesélte neki, hogy ő maga fújtatta fel a fiának.

Fatel és Krisztián kalandjairól még egy féltucat egyéb mixet készített egy kreatív elme, sőt egy egész albumot is “kiadott” Fatel – The Godfatel címmel. A fenti mellett ajánlott nóta még a Dolgozik a fiú és a Rák egye ki a gyomrukat című melódia.

Krisztián népszerűsége ma már oda jutott, hogy amerre jár az országban, fotózkodnak vele, és közönségtalálkozókon faggathatják arról, hogy most éppen milyen “bóti cigi” a kedvence, vagy hogy milyen élmény volt végre élőben látni egy meztelen nőt. Ez utóbbi egy legénybúcsún történt, természetesen Krisztián erről is részletesen beszámolt:

Sok sikert, és még vagy százezer feliratkozót kívánunk Krisztiánnak, hogy valóra válthassa álmait!

14 thoughts on “Ez a túlsúlyos srác lett Debrecen egyik leghíresebb Youtube-sztárja

  1. Fura ismét látni Krisztián . Nagyon régen találkoztunk. Amikor még tanuló voltál én oktattalak a virágkertészetben. Akkor még nagyra törő álmaid voltak . A fogyásról a csajokról. Emlékszem még a bérletedet is eladtad 1x ,a telefonodat zaciba vágtad, hogy energia italt vehess meg cigit . Amit mindig megosztottál a Grega barátoddal

   1. Hat most mar nem fog lefogyni, sot egyre dagadtabb. Meg egy vagy ket ev, es feladja a szive.
    Az apja is hibas, mert nem rugdosta sportolni.
    A ket gyerekem ha ilyen lenne, en szegyellnem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.