Projektmenedzsereknek szerveznek kerekasztal beszélgetést Debrecenben

Gazdaság Helyi hírek

Világszinten a legmagasabb tagszámmal rendelkező projektmenedzsment szervezet, a Project Management Institute (PMI), először szervez Magyarországon nem-budapesti helyszínen szakmai rendezvényt, ezúttal Debrecenben.

A szervezet magyar egységének, a PMI Budapest, Magyar Tagozatnak célja összefogni és segíteni mind a hazai mind a nemzetközi kis- közép- és nagyvállalatok projektjeit vezető szakembereit. A szervezet többek között szakmai képzéseket és rendezvényeket biztosít a projektvezetőknek, ahol megoszthatják egymással a tudásukat és tapasztalataikat, illetve tanulhatnak egymástól. Ilyen rendezvény lesz Debrecenben március 28-án a Project Manager Pub, amely hazai közönségnek először kerül megrendezésre Budapesten kívüli helyszínen, elismerve ezzel a Debrecenben lévő projektvezetői szakmai tevékenységet.

A Debrecenben jelen lévő nagyvállalatoknál összesen kb. 80 projektmenedzser dolgozik, akik innen irányítanak a virtuális munkavégzést támogató megoldások segítségével (telefonkonferencia, e-mail, stb.) többek között Indiában, Malajziában, Németországban, az Egyesült Királyságban vagy az USA-ban lévő projekteket és projekt csoportokat.  A felelősségük jelentős, a munkájuk pedig közvetlenül hozzájárul a városban lévő nemzetközi nagyvállalatok sikeréhez.

A PMI által szervezett ingyenes eseményen három előadás és egy izgalmas kerekasztal beszélgetés keretében tanulhatnak egymástól a résztvevők, az előadók között lesznek a debreceni National Instruments, British Telecom és IT Services Hungary Kft. kollégái is.

Helyszín és időpont:
Jetlag Bar & Club, Piac utca 28. / Piac utca – Gambrinusz köz sarok.
2017.03.28  – 18:00
Részletek a Facebookon