Figyelem, ezeken az utakon forgalomkorlátozásra kell számítani a következő napokban!

Helyi hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a járművezetőket, hogy 2016. október 29-én 8 órától november 1-jén 22 óráig ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe Debrecenben.

A Benczúr Gyula utcán a Hadházi úttól a Debreceni Köztemető II. bejáratáig minden jármű forgalma tilos, kivéve a tömegközlekedési járműveket, személyszállító taxik, valamint virágárusításra engedéllyel rendelkező járműveket. A korlátozás a mozgáskorlátozottakra és azokat szállító gépjárművekre is vonatkozik!

Az Ady Endre sugárút – Nagyerdei körút és a Debreceni Köztemető II. bejárata közötti útszakasza – a Köztemető II. bejárat irányából egyirányúsításra kerül, a Nagyerdei körút irányából az Ady Endre sugárútra behajtani tilos, kivéve a tömegközlekedési járműveket. A korlátozás a mozgáskorlátozottakra és azokat szállító gépjárművekre is vonatkozik!

A Benczúr Gyula utca – a Pallagi úttól a Debreceni Köztemető II. bejáratáig – egyirányúsításra kerül, a jelzett útszakaszra a Pallagi út felől lehet behajtani, kihajtani az Ady Endre úton lehet.

A Hadházi út és a Benczúr Gyula utca kereszteződésével szemben kialakított buszfordulóban a virágárusításra engedéllyel rendelkező járművek kivételével járművekkel behajtani tilos.