Forgalomkorlátozások a debreceni Mihály napi vásár idején

Helyi hírek

A debreceni őszi nagyvásár zavartalan lebonyolítása érdekében ideiglenes forgalmi rend kerül kialakításra a következő területeken:

Október 6-án 18.00 órától 2016. október 10-én 05.00 óráig a Doberdó utca – Kartács utca – Dóczy József utca – Egyetem sugárút útvonalon a Füredi úti kereszteződésig mindkét oldalban minden gépjármű várakozása tilos! A Böszörményi út melletti kerékpárútnak a Békéssy Béla utca és a Menyhárt József tér közötti szakaszán a kerékpáros forgalom tilos! A Böszörményi út melletti szervizút a Böszörményi út 71. és az Ötvenhatosok tere 1-3. közötti szakaszán és az Aldi áruház mögötti parkolóban minden gépjármű forgalma és várakozása tilos!

Október 7-én 17.30 órától 2016. október 10-én 05.00 óráig a Bolyai utcának a Böszörményi út és Thomas Mann utca közötti, a Békéssy Béla utcának a Böszörményi út és Görgey utca közötti, valamint az Akadémia utcának a Böszörményi út és Kertváros utca közötti szakaszán minden gépjármű forgalma és várakozása tilos! A fenti útszakaszról a forgalmat a Böszörményi út – Doberdó utca – Kartács utca – Dóczy József utca – Egyetem sugárút – Füredi út – Böszörményi út és vissza útvonalra terelik.