Ideiglenes forgalomkorlátozás Hajdú-Bihar megyében

Helyi hírek
Ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Hajdú-Bihar megyében 2016. március 27-én 10 órától 15 óráig a „Balla Viktor” Évadnyitó Kerékpárverseny miatt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy 2016. március 27-én 10 órától előreláthatólag 15 óráig a „Balla Viktor” Évadnyitó Kerékpárverseny zavartalan lebonyolítása miatt ideiglenes forgalmirend-változás lép életbe Hajdú-Bihar megyében az alábbi helyeken:

A 4818-as számú úton, a Panoráma út kereszteződésétől, Létavértes Szél utca – Kassai út kereszteződéséig,

A 4809-es számú úton, Létavértesen a Szél utca – Kassai út kereszteződésétől, Hosszúpályi Kossuth Lajos utca – Bagosi utca kereszteződéséig,

A 4808-as számú úton, Hosszúpályiban a Kossuth Lajos utca – Nagy utca kereszteződésétől a Panoráma utca kereszteződéséig.

A fenti útszakaszokon a versenyzők elhaladásáig a közlekedés, csak a kerékpáros versenyzők mögött megengedett, a mezőny megelőzése tilos – a szabályok betartását rendőri felvezetés biztosítja – kisebb forgalmi torlódás várható.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!