Innovátor, startupper és társadalmi vállalkozó képzés Debrecenben!

Helyi hírek

Idén február végén újra elindul az Innovatív Generáció debreceni innovátor, startupper és társadalmi vállalkozó képzése. Az !gen Debrecen képzés célja, hogy segítse az innovációs és startup projektek elméleti és gyakorlati megalapozását, elindítását egyéneknek, ötletgazdáknak, illetve csapatoknak. A képzés jelentkezési határideje február 22!

Van egy ötleted, de nem tudod hogyan kezdj bele? Vagy nincs ötleted, de szívesen dolgoznál egy ígéretes, érdekes és innovatív startup elindításán? Vagy már dolgoztok is egy ötleten, de szeretnétek azt felpörgetni? Akkor itt a helyed, itt a helyetek!

Az !gen Debrecen képzésre egyéni jelentkezők, ötletgazdák és csapatok jelentkezhetnek.

Egyéni résztvevőként egy ötlet és csapat része leszel, akik együtt dolgozhattok a megvalósításon. Rajtad áll, hogy melyik ötleten dolgoznál! Ezen felül a képzés során számos értékes kapcsolatra tehetsz szert, hiszen minden résztvevőben közös a vállalkozni vágyás szándéka.

Ötletgazdaként végre megvalósíthatod az álmod! Egy csapatot fogsz irányítani, akikkel együtt dolgozhatsz az ötleted kidolgozásán, piacra vitelén. Gyakorlatilag egy innovatív, kreatív, tehetséges csapatot fogsz kapni, akikkel elkezdheted megvalósítani az ötleted. Sőt, az előadók és mentorok közreműködésével, tanácsaival elkerülheted a cégépítés kezdő hibáit.

Csapatként egy már tesztelt, formált ötletet építhettek tovább. Találhattok magatok mellé olyan egyéni résztvevőket, akiknek tudása eddig hiányzott. Az előadók egy bevált folyamaton viszik végig a csapatokat, újraépíthetitek az alapoktól az üzleti terveteket, és a végső verseny segít a piaci validációban is.

Az !gen Debrecen képzés az elméleti tudás mellett nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati megvalósításra, így például a 3 hónapos képzés egy versennyel zárul. A 3 hónapos támogatott projektmunka során elkészül a koncepció rövid, ütős leírása, a fenntarthatósági/üzleti modell, az üzleti kalkuláció, valamint a rövid, bemutatkozó videó és a 2 perces pitch prezentáció. Az előadások mellett lehetősége van minden csapatnak egy mentorral együtt, folyamatában áttekinteni a fejlődését. A képzést záró versenyen az első helyezett visszanyeri a részvételi díjak 20%-át, illetve a pénzalapon túl, egyéb szponzori díjakban is részesülhet. Az !gen Debrecen végére a jó projektek el tudnak startolni saját fejlődésük útján.

Az !gen Debrecen első képzésén 24 résztvevő 5 csapatot alkotva dolgozott 1-1 ötleten, amik közül mindegyik megvalósult, tényleges felhasználókat és vásárlókat szerzett!

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy végre Te is innovátor, startupper és társadalmi vállalkozó lehess! Jelentkezz február 22-ig az !gen Debrecen képzésére!

 

Honlap: http://igendebrecen.hu/regisztracio/  Facebook: www.facebook.com/igendebrecen

Email cím: debrecen@igenegyesulet.hu

Telefon: +36 70 466 8634 (Tóth László)