Megteltek a szállodák

Gazdaság

Debrecen és Hajdúszoboszló szállodáiban is szinte lehetetlen szobát foglalni a hosszú hétvégére. A balatoni szállodák is megteltek, a férőhelyeket idén könnyebb volt eladni az október 22. – november 2. között zajló új, Nyitott Balaton programsorozatnak köszönhetően.

Országszerte teltházzal, közel százszázalékos kihasználtsággal üzemelnek a szállodák a csütörtöktől-vasárnapig tartó hosszú hétvégén – derül ki a legfrissebb körképből.Debrecen és Hajdúszoboszló szállodáiban is szinte lehetetlen szobát foglalni a hosszú hétvégére, és Bács-Kiskun megye szállodáiban is megnőtt a foglalások száma a hosszú hétvége előtt, ahogy Zala megyén belül Hévízen és Zalakaroson is. Komárom-Esztergom megyében ugyancsak lefoglalták a szálláshelyek többségét.

Nyíregyháza négycsillagos szállodáiban is teltház várható, a gyógyhellyé nyilvánított Sóstógyógyfürdőn október utolsó hetére, az őszi iskolai szünet napjaira is közel százszázalékos a foglaltság. A balatoni szállodák is megteltek, a férőhelyeket idén könnyebb volt eladni az október 22. – november 2. között zajló új, Nyitott Balaton programsorozatnak köszönhetően.