A paprika, a sercli és a sör az idei Gourmet Fesztivál kiemelt témái

A paprika, a sercli és a sör lesznek az idei OTP Bank Gourmet Fesztivál kiemelt témái. A több mint 50 éttermet felvonultató rendezvényen a két Michelin-csillagos Konstantin Filippou mellett a koreai, az orosz és az albán konyha neves képviselői és az egyik legrangosabb olasz pezsgőház is bemutatkozik május 16-19. között a Millenáris Parkban.

Nőtt a magyarországi sörfogyasztás

Hetvenhatezer hektoliterrel, 15 millió palackkal több, összesen 6,29 millió hektoliter sört értékesítettek tavaly az előző évhez képest a vezető sörgyárak a magyar piacon, 24 százalékkal nőtt a felsőkategóriás sörök eladása, emellett átlag feletti növekedést ért el az alkoholmentes és az ízesített sörök forgalma is – derült ki a Magyar Sörgyártók Szövetsége (MSSZ) által végzett sörpiaci […]