Győzelmet vár a DEAC

Egyetem Sport
Diadalra számítanak az őszi szezon hétvégi záró meccsein a DEAC labdarúgói. A terembajnokságban is tétmeccsre készülnek, az eredmény már pénteken kiderül.

 Szokatlan időpontban, már ma pályára lépnek a DEAC férfi futsalosai a MAG-LOG TEAM ellen az NB II 10. fordulójában. A gárda listavezetőként utazik Gödöllőre, hogy bezsebelje a 3 pontot. Elek Gergő, a csapat edzője kemény meccsre számít, de bízik a győzelemben.

– A DEAC már többször bebizonyította, hogy Debrecentől távol is képes nyerni, ám elbizakodottan vétek lenne pályára lépni ma este. Szoros meccsre számíthatunk, amiben bármi benne van. A Gödöllő igazi futsalt játszó csapat, fizikailag tűnnek sebezhetőnek. A mostani tudásunk ebben az osztályban mindenki ellen elég, így ha azt tesszük le az asztalra, ami bennünk van, akkor remélhetjük a győzelmet – mondja a tréner.

A mérkőzés ma 19 órakor kezdődik Gödöllőn, a MAG-LOG TEAM otthonában.

A női futsalosok itthon játszanak a hétvégén, a DVTK-Vénusz alakulatát fogadják az NB I 8. fordulójában. A mérkőzést a Sporttudományi Oktatóközpontban rendezik november 20-án, vasárnap 20 órától.

Utolsó nagy dobásukra készülhetnek a DEAC labdarúgói a hétvégén. A megyei első osztályú futball bajnokság őszi záró fordulójában két egyetemi gárda is érdekelt.

A jelenleg második, de némi szerencsével a tavaszt már az első helyen váró DEAC idegenben folytatja a küzdelmeket. A Sáfár legénység a rangsorban tizedik helyen álló Téglási SE otthonába látogat. Az elmúlt hetek formája és a tabellán elfoglalt helyezés alapján az egyetem játékosai esélyesek a győzelemre. Tégláson azonban sosem volt egyszerű győzni. Az, hogy most sikerül-e, kiderül a november 19-én, szombaton 13 órától kezdődő találkozón.

A másik premier ligás alakulat is ezen a napon játssza utolsó 2016-os bajnokiját. A DASE labdarúgói idegenben lépnek pályára egy igazi alsóházi rangadó keretein belül, hiszen a 13. helyen tanyázó együttes a 11. Szövetkezetek SE otthonába látogat Hajdúdorogra. A két csapatot két hely, s mindösszesen egy pont választja el egymástól a tabellán, így szinte megjósolhatatlan a találkozó végkimenetele. A legutolsó öt játéknap eredményeit alapul véve is szoros a helyzet, hiszen a rivális hat, míg a DASE öt pontot szerzett ez idő alatt. Hogy ezúttal ki kerül ki győztesen az ütközetből, az a szombaton 14 órától kezdődő összecsapáson kiderül.

A DEAC férfi kézilabdázói ma este látják vendégül a Balmazújvárosi KK U23 alakulatát az NB II eheti körében. A csapatok 18:30-tól játszanak a Kecskeméti János sportcsarnokban.

Az egyetem női röplabdázói Miskolcon vendégszerepelnek az NB II eheti fordulójában. A mérkőzést november 19-én, szombaton 17 órától rendezik.

Az MTK Budapest otthonában játssza következő mérkőzését a DEAC női kosárlabda csapata az NB I keleti csoportjában, a találkozó november 20-án, vasárnap 17 órakor kezdődik. A női kosarasok a bajnokság mellett az egyetemi bajnokságban is pályára lépnek, november 23-án, szerdán 19 órától küzdenek a Nyíregyházi Főiskola SE vendégeként.

Írisz Ingatlanok

Debrecen, Rákóczi utca

63 m2-es lakás kiadó
300 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca

8 546 m2-es ipari ingatlan eladó
128 190 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca - Ipari terület eladó a József Attila telepen

6 799 m2-es ipari ingatlan eladó
101 985 000 Ft

Debrecen, Diószegi út - Ipari telephely telek eladó

18 072 m2-es ipari ingatlan eladó
271 000 000 Ft